Şehit Metin Kucur İlkokulu

WEB https://sehitmetinkucurio.meb.k12.tr
Adres : Karaca mh.Trafo sok.No4 Merkez/DÜZCE
VİZYON : Bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, insanî ve ahlâkî değerlere sahip, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak, Atatürk ilke ve inkılaplarına, T.C. Anayasası’ na ilgili kanun ve yönetmeliklere, demokrasinin ilkelerine uygun, milli kültür değerlerini tanıyan, takdir eden, benimsenmesine ve yayılmasına yardımcı olacak bireyler yetiştirmek. Soran, sorgulayan, arayan, araştıran, yeni çözümler üreten ve bunları gerçek hayat problemlerine sistem yaklaşımı ile uygulayan, yepyeni sonuçlar ve değerler ortaya çıkaran, kaliteye, her alanda önem vermek,Bilginin ışığını öğrencilerimize ve çevremize ulaştırmak
MİSYON : Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. Onlar ve biz kavramı yerine takım ruhuna inansın, takım arkadaşının eksiklerini tamamlamaya çalışsın. Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirinin öğrenmesine ve birbirinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. Hemen her alanda bilginin gücünü yanına alsın, bilginin paylaşıldıkça çoğaldığını bilsin, paylaşıma ve işbirliğine açık olsun. İnsanlık değerlerinin önemini kavramış olsun ve öyle davransın. İyi bir eğitimin iyi, temiz ve güzel bir çevrede olacağı bilinsin. İdeal yaratmak isteyenlerin, öğüt vermekten ziyade örnek olması gerektiği bilinsin. Öğretim için; Eğitim öncelikli hedefimiz olmalı Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Çalışmalarımızın yarınlara dönük olduğunun bilincinde olsun. Zaman kavramının önemi kavranmış olsun ve işler “tam zamanında” ve olması gerektiği gibi yapılsın.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam Gün Öğretim
Saatler : 08.20 - 12.45
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Toplu taşıma araçları geçmektedir.
Yerleşim Yeri : Karaca Mah. Çoban Mevki
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezinde